COKLAT KISMIS DOA
HANYA RM31.90 (SEMENANJUNG MALAYSIA)
RM35.90 (SABAH DAN SARAWAK)
SGD $25.00 (NEGARA SINGAPORE)
BND $25.00 (NEGARA BRUNEI)

 

Coklat mengandungi Spirulina dan Kismis Doa. Merangkumi Kebaikan untuk “Rohani dan Jasmani”.
Proses untuk menyediakan kismis ini dibuat oleh orang alim dalam ilmu agama. Berperibadi yang baik sentiasa bersandarkan kepada Al-Quran dan As-Sunnah dalam kehidupan setiap hari. Boleh dikatakan orang yang menyediakan “Kismis Doa” ini mustajab doanya iaitu berpandukan pengalaman yang lepas. Dengan itu, tidak hairanlah berkat doa yang telah dibacakan kepada kismis yang terdapat di dalam coklat ini. Coklat kismis ini telah dibacakan doa dan berkat doa tersebut Alhamdulillah ramai telah berubah. Kismis terpilih dari Iran dan ia dibersihkan menggunakan air 30 juzuk yang disediakan oleh Ustazah Solehah dari Kuala Kangsar, Perak Darul Ridzuan.Aturan Makan:
Satu biji sekali makan. Pagi dan Malam. Setiap hari. Berterusan selama empat bulan untuk mendapatkan perubahan-perubahan positif. Insya-Allah.

KHASIAT DAN FAEDAH

1) Kecergasan Berfikir
2) Ketajaman Minda
3) Menghilangkan Penyakit Lupa
4) Menguatkan Daya Ingatan
5) Mencerdaskan Minda
6) Membersihkan Hati
7) Mencerahkan Mata
8) Menghilangkan Balgham (kahak)
9) Menguatkan hati dan limpa serta perut
10) Menjadi seorang yang rajin mengerjakan solat dan amal soleh
11) Menjadi seorang itu jujur, amanah dan bertanggungjawab pada diri sendiri
12) Menjadi seorang yang tenang menghadapi peperiksaan
13) Sikap yang suka melawan ibu/bapa berubah menjadi taat dan hormat ibu/bapa dan sebagainya.Nabi Muhammad SAW bersabda:

“Biasakanlah memakan kismis
kerana kismis dapat menghilangkan kepahitan (hempedu/cairan kuning), menghilangkan lendir, menyihatkan badan, membaguskan rupa, menguatkan saraf dan menghilangkan letih.”
“Barangsiapa memakan kismis merah sebanyak 21 biji setiap hari sebelum sarapan pagi, maka dia tidak akan tertimpa penyakit kecuali kematian.”No comments: